Doğum günü altın hediye fikirleri - Altın hediye önerileri

Doğum günü altın hediye fikirleri - Altın hediye önerileri

Doğum günleri, sevdiğimize sevgimizi gösterebileceğimiz en özel günlerden biridir. Hem kadınlarımız hem erkeklerimizin çok beğendiği altın takılar, hemen hemen ilk akla gelen doğum günü hediyeleridir. Altın bilezik modelleri altın küpe modelleri altın kolye modelleri altın bileklik modelleri sevdiklerinize doğum günü hediyesi düşünürken en çok arayacağınız kelimelerdir. 

Sevdiklerimizi mutlu etmenin en kolay yolu mücevher almaktır. Peki nasıl altın takılar sevdiğinize uygun? Gelin birlikte bakalım.

Minimalist tasarım altın yüzükler, bilezikler, bileklikler, kolyeler ve küpeler :

Abartıdan hoşlanmayan minimal yaşamayı seven büyük figürlerden hoşlanmayan bir sevdiğiniz varsa, sıklıkla tercih edeceğiniz modeller minimal tasarımlı altın takılardır. 

En özel altın takı tasarımları sizle buluşturan koleksiyonlarımıza bağlantıya tıklayarak göz atabilir sevdiklerinize çok yakışacak abartısız altın takıları seçebilirsiniz. Eminiz sevdiğiniz Zerince tasarımlarını çok sevecektir.

Kolye modelleri için resme tıklayın.

Hint işi altın yüzükler, kolyeler, bilezikler, küpeler, bileklikler :

Son dönemlere damga vuran Bollywood filmlerinin esmer güzellerinden ilham aldığımız takı koleksiyonlarımız, doğum gününde sevdiklerinizi oldukça ihtişamlı gösterecektir. Her kadının değil özel hissetmek isteyen ışıltı ve şaşayı seven kadınlarımızın tercihi olacaktır. En farklı doğum günü hediyelerinin başında gelebilecek hint işi altın bilezikler yüzükler ve küpeler koleksiyonumuzda sizlerle buluşuyor. Bağlantıdan doğum günü hediyesi fikirlerine ulaşabilirsiniz.

Baget taşlı yüzükler, kolyeler, bileklikler, küpeler, bilezikler :

Altın doğum günü hediyeleri arasında sıkça tercih edilen baget küpe baget kolye baget yüzük baget küpe gibi binlerce çeşit ürün seçeneği mevcuttur. Sevdiğiniz beyaz taşın şıklığını seviyorsa, en doğru tercih baget taşlı altın takılar olacaktır. Her özel günde rahatça tercih edebileceğiniz baget takıları bu bağlantıda sizlerle buluşturuyoruz. Siz de sevdiklerinizi doğum gününde mutlu edebilecek altınları bulun.

Dorika toplu altın yüzükler, kolyeler, bileklikler, bilezikler, küpeler :

Doğum günü sahibi günlük altın takılardan çok mu hoşlanıyor? En çok tercih ettiği günlük takıları altın olsun isteyen biri mi? Gösterişli fakat minik toplar ile zarafetine zarafet mi katmak istiyor? Doğru seçim dorika toplu kolyeler bileklikler yüzükler ve bilezikler olacaktır.

Peki nedir dorika?

Işıltılı görünüm veren işlemeli küçük toplara dorika diyoruz. Oval tasarımlı altın takılarda kullanılabildiği gibi köşeli tasarımlı altın takılarda da kullanılabilmektedir. Doğum günü sahibi minimalist tasarımları gösterişsiz , büyük altın tasarımları çok gösterişli buluyorsa dorika altın takılar tam ona göredir. Sizlere bu bağlantıda sunduğumuz dorika toplu altın takılardan birini sevdiğinize hediye etmenin tam zamanı. 

 

 

İnci kolyeler, küpeler, bileklikler, yüzükler, bilezikler :

İnci şıklığını taşıyacak duruluk ve sadelikte bir sevdiğiniz varsa sadelikten hoşlanıyorsa hiç tereddütsüz tercih edebileceğiniz ürünler inci takılardır. İnciler gelinlikle birlikte, düğün davetlerinde, her an üzerinizde taşıyabileceğiniz her kıyafetle rahatça kombine edebileceğiniz takı modelleridir. Sevdiğinizin doğum gününde onu mutlu etmenin yolu mücevherden geçer demiştik. Şimdi bağlantıya tıklayıp sizin için özel olan insanlara en çok yakışacak inci modellerine ulaşabilirsiniz.

Doğum günü hediyesi seçmek Zerince ile artık çok kolay. Sen de bağlantıdaki tüm altın doğum günü hediyesi fikirlerini incele, sevdiğine en uygun olanı harika indirimlerle satın al.

Benzer Makaleler