Zerince Kuyumculuk yakında yayında...

Zerince Kuyumculuk yakında yayında...

E-kuyumculuk pandemi sonrası ciddi bir hareketlenme yaşıyor ve internet kullanıcıları güvenilir kuyumculardan alışveriş yapmak için Google ve sosyal medya kanallarından araştırmalarını artırıyorlar. Bilezikci olarak klasik mücevherat ve sarrafiye ürünlerini bu süreçlerden çok önceleri 13 yıla yakındır yapmaktayız, Zerince Markamız ise daha farklı fantezi / modern altın takılarda hizmet vermek amacıyla kuruldu. Altın'ın hammadde olarak çıkarılmasından müşteriye takı olarak sunulmasına kadar oluşan tüm süreçlerde uzmanlık ve güven en önemli konulardır. 10.000'den fazla internet müşterisi yorumlarımız ve 3 fiziki mağazamız ile beraber E-Kuyumculuk alanındaki 12 yıldan fazla deneyimimizle kesintisiz ve güvenli hizmet sunuyoruz. 38.500 kayıtlı müşterimizle ülkemizin en büyük e-kuyumcu mağazalarından biriyiz. 

En uygun fiyatlardan ve kampanyalardan faydalanmak için instagram hesaplarımızı takip edebilir ve sayfanın en altındaki formdan bültenlere abone olabilirsiniz.

Bir yorum yap veya soru sor

Email adresiniz yayınlanmaz. İşaretli alanlar zorunludur. *

Yorumlar yayınlanmadan önce kontrol edilecektir.

Benzer Makaleler

Altın Nişan Seti Modelleri ve Fikirleri - 2024
29
Jan
Gelin adayları için nişan seti seçmek, özel günlerinin en önemli adımlarından biridir. Altın nişan setleri, zarafetin ve anlamlı bağlılığın sembolü olarak uzun yıllar boyunca tercih edilmiştir. Siz de bu özel gününüzde hayalinizdeki altın nişan setini bulmak için bazı ilham verici fikirlere ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte altın nişan seti modelleri ve fikirleri hakkında bilmeniz gerekenler: